December Author of the Month
Janet Evanovich
Janet Evanovich is one of the most popular authors out today.  She burst onto the scene with the
creation of "Stephanie Plum".  She has written 14 "Plum" novels, along with 3 "Plum" holiday novellas
and "Plum Spooky" coming out January 6th.  Janet's writing is quick and witty and most of the time
downright funny.  Janet has also written many romance novels and creating a new character in "Alex
Barnaby".  Janet will keep you up all night with any of her books!
Turn on all the lights and check under your bed. Things are about to get spooky in
Trenton, New Jersey.

According to legend, the Jersey Devil prowls the Pine Barrens and soars above the
treetops in the dark of night. As eerie as this might seem, there are things in the
Barrens that are even more frightening and dangerous. And there are monkeys. Lots
of monkeys.

Wulf Grimoire is a world wanderer and an opportunist who can kill without remorse
and disappear like smoke. He's chosen Martin Munch, boy genius, as his new
business partner, and he's chosen the Barrens as his new playground

Munch received his doctorate degree in quantum physics when he was twenty-two.
He's now twenty-four, and while his brain is large, his body hasn't made it out of the
boys' department at Macy's. Anyone who says good things come in small packages
hasn't met Munch. Wulf Grimoire is looking for world domination. Martin Munch
would be happy if he could just get a woman naked and tied to a tree.

Bounty hunter Stephanie Plum has Munch on her most-wanted list for failure to
appear in court. Plum is the all-American girl stuck in an uncomfortable job,
succeeding on luck and tenacity. Usually she gets her man. This time she gets a
monkey. She also gets a big guy named Diesel.

Diesel pops in and out of Plum's life like birthday cake - delicious to look at and
taste, not especially healthy as a steady diet, gone by the end of the week if not
sooner. He's an uber bounty hunter with special skills when it comes to tracking men
and pleasing women. He's after Grimoire, and now he's also after Munch. And if
truth were told, he wouldn't mind setting Stephanie Plum in his crosshairs.

Diesel and Plum hunt down Munch and Grimoire, following them into the Barrens,
surviving cranberry bogs, the Jersey Devil, a hair-raising experience, sand in their
underwear, and, of course . . . monkeys.
Here are the first three "Plum"
Novels.  If you haven't read them, what
are you waiting for!!!  Click on the
image to get them NOW!
1.  If you could solve one mystery for yourself, what would it be?

ANS:  How to lose 25 pounds, do no exercise and still eat birthday cake.


2.  What is on your Ipod right now?

ANS:  A lot of disco.


3.  Have you considered life beyond "Stephanie Plum"?

ANS:  Yes, and it sounds pretty friggin' boring.


4.  Do you have any superstitions when you write?

ANS:  No.


5.  What is the worst job you ever had?

ANS:  There are so many ...used car salesman maybe.


6.  Who is your favorite comic book character?

ANS:  Uncle Scrooge.


7.  What is all-time favorite book, not yours and why?

ANS:  Little Bear's Scratch and Sniff Christmas.


8.  If you could meet one person, alive or dead, and talk with them for one
hour, who would it be?

ANS: Beckham in his underwear.  Talking would be optional.


9.  What is on your bucket list that you haven't done yet?

ANS:  Naked bungee jumping.


10.  What is next for Janet Evanovich?

ANS: Lunch.
Our exclusive interview with Janet Evanovich.